fredag, januari 08, 2010

Slut på jullovet

Jaha, så var det slut på jullovet då... Själv har jag passat på att ta det lite lugnt i mellandagarna. Har uppdaterat webshopen och sen har vi börjat med den extremt roliga inventeringen... Hmmmm.....
Har gjort om i webshopen så att alla pärlor både finns materialsorterat, men även färgsorterat. En hel del jobb, men det är det värt. Mycket enklare att hitta det man letar efter i pärlväg nu. Idag är butiken öppen som vanligt igen, normala öppettider från och med nu med andra ord.
Funderar på om det inte är dags att lägga ut en pärljunta snart också. Känner mig själv sugen på att pärla nu med alla snygga nyheter som kommit in och fler är på väg. Superkul! Vi har ju en hel del nytt i kursväg också, några spännande som kommer senare.

Idag är det en helt underbar dag ute, med solen som skiner starkt. Vore inte dumt med en promenad idag. Fast innan jag öppnar butiken måste jag hinna iväg och få dotterns skidor inställda efter de nya pjäxorna som inhandlades igår. Hon ska iväg med en kompis imorgon och åka i Flottsbro backen. Sista helgen innan skolan börjar igen på måndag. Tänk att tiden går så fort. Nä, ska uppdatera det sista i webshopen nu innan det bär iväg.

Inga kommentarer: