fredag, april 11, 2008

Shanghai...

Sa efter mycket om och men ar vi framme i Shanghai. Vi hann med nagra timmar pa marknaderna i Peking nar vi hade mellanlandning.
Sen har vi val inte haft varldens tur direkt.... Nar vi landade i Shanghai och alla hamtat sitt bagage satt vi och en amerikansk man kvar som inte fatt sitt bagage. Vi hade alla haft vart bagage pa transfer... Sa det var bara att aka till hotellet i det man gick i... Sen hittade inte taxichaufforen hotellet och 300 RNB senare kom vi fram... (vilket ar otroligt mycket for en taxiresa, men sa lang tid tog det...). Vi kom till hotellet efter kl 1 pa natten!
Sa idag har vi agnat oss at att handla underklader, tandborste, schampo etc.... Josses vad det drar ivag i pengar. Schampo etc kostar ju precis som hemma. Inte latt att lasa pa etiketterna sa man koper ju det som man kanner till i varumarkesvag... Suck! Roligare dag hade vi kunnat ha. Hoppas bara vart bagage kommer tillratta, vi hade mycket prover med oss i dessa som vi behover... Skulle inte forvana mig om de akt tillbaka till Arlanda... Beijing ar en stor och vacker flygplats, men ack sa rorig.
Nu ska jag upp pa rummet och ta en harlig dusch och tvatta haret.... Ska bli sa skont...

Inga kommentarer: