måndag, september 01, 2008

Ingen vila...

... det ena avlöser det andra just nu. Jag och A håller på för fullt med beställningarna från Kina. Kommer många fina nyheter sedan... Vänta bara! Det var ju Formex i helgen också. Det var väldigt intressant att se alla olika typer av smycken som kommer att finnas i affärerna framöver. Fortfarande mycket kedjor. Man är helt slut efter en dag där... Just nu så är det bara jobb och jag känner att hemmet håller på att förfalla igen... inte bra. Tog ett tag med dammsugaren i morse i alla fall och tvättmaskinen är igång.
Nu är det dags att börja packa inför nästa mässa: Symässan i Borlänge. Det är 4:e eller 5:e gången vi åker nu. Jösses vad tiden går fort... Den här gången har vi hyrt en stuga tillsammans istället för att bo på värdshuset. Det ska faktiskt bli skönt. Pappa hänger nog med och då har vi en bra kock också! ;-)

I lördags hade vi kräftskiva här i radhuslängan. Vi lyckades pricka in bra väder, vilket var skönt. Men det är ju konstigt vad kräftor får en att må dåligt dagen efter... eller hur?
Så för er nordligare sverigebor så kanske vi ses i Borlänge till helgen. Mässan är i tre dagar; fre-lör-sön. Den är i totohallarna i Borlänge. Så hittar du till travet så hittar du oss. Det är massor av roligt; quiltning, stickning, broderier, pärlor, scrapbooking mm mm.
Ha det gott!

Inga kommentarer: