onsdag, oktober 24, 2007

Sång!

Har precis kommit hem från en skolkonsert. Dottern går ju i musikklass, vilket sonen också gjorde tills i somras, så det blir ett par konserter på ett läsår...
Har suttit en hel del och jobbat med pappersarbetet den här veckan. Skönt att få det gjort. Inget roligt jobb (tycker jag) men otroligt skönt när man har gjort det.

Mailade en kompis i veckan som bor kvar i San Diego. Det brinner ju för fullt där just nu. Förra gången för fyra år sedan brann det i vårt bostadsområde. Väldigt många av våra vänner förlorade sina hem. Nu brinner det i nästan samma område. Elden är väldigt nära just nu och i det område där jag handlade mat varje dag. Superläskigt! Min kompis svarade i alla fall och de hade fått evakuera. De hade fått tag i ett hotellrum nära vattnet.... Fast de skulle dela det med grannfamiljen - vilket innebär ett rum med en king size säng - för 7 personer! Hon visste inte hur det var med huset, det är sånt de vet sen när de får återvända tillbaka. Så otroligt läskigt med eld så där. Desutom vindarna som kan vända otroligt snabbt och ta en annan väg. Jag hoppas verkligen att alla våra vänner klarar sina hem den här gången.
Nä, ska upp tidigt imorgon bitti.... sen är det kurs på kvällen. Har öppet i butiken en timme imorgon kväll också. Ska försöka ha öppet lite vardagskvällar ibland. Håll utkik på hemsidan så står alla tiderna där.
Godnatt för ikväll!

Inga kommentarer: