torsdag, december 13, 2007

Hualigen...

... har precis jagat ut vår yngsta katt två gånger nu ikväll med en levande mus i sällskap!!! Hon kommer in med den leker runt med den och den springer runt i huset..... Yeak! Nackdelen med att ha kattlucka. Hon har kommit in med en hel del döda möss förut, men de är ju betydligt enklare att hantera... Bara hon inte gör det på natten när man ligge roch sover. Inte direkt så att man vill vakna av något sådant.
Mitt paket som varit på avigvägar har kommit tillrätta. De mailade mig och sa att det hamnat i USA av alla ställen och att den kunden skickade den tillbaka till mig. Men nu ett problem till: fick postlappen idag och eftersom det är från USA måste jag tulla in allt dessutom... Suck! 700 kronor extra för deras slarv. Så imorgon måste jag ta kontakt med dem om be om kompensation. Det borde inte vara några problem med tanke på att vi alltid haft en bra relation. ----------
--------Det blev en liten paus där..... Lissie (vår katt) kom in med musen igen... Fast den här gången var det mer lätthanterligt.... Den var inte levande längre. Så efter en del jagande i huset med sopborsten så fick jag tag i den, så nu ligger den i soporna... tillsammans med tre andra möss. Det har varit lite mössjagande på sistone här i huset.... Det är så man hoppas på att snön snart kommer så att det blir svårare för henne att få tag i några!
Kommer få en del snygga kedjor från Kina i januari, även sammetstuberna är på gång. Ska bli superkul att få in dem igen. Det är även en hel del metallmellandelar och berlocker på gång. Alltid kul med nya grejer.
Imorgon är det julmiddag med Studieförbundet Vuxenskolan. Alla cirkelledare från Södertörn är inbjudna. Trevligt! Tur också att det är Haninge som är värdar i år så jag får nära hem. Innan dess ska jag se luciatåg där min dotter sjunger.
Idag köpte jag årets första julklapp! Den är till min dotter. Tyvärr kan jag inte skriva vad det är då jag är ganska säker på att även hon läser min blogg ibland..... Nä, nu ska jag gå och lägga mig tidigt. Dottern började skolan kvart i sju i morse... eftersom hon skulle gå luciatåg. Så vi var uppe väldigt tidigt...

Inga kommentarer: