torsdag, maj 01, 2008

Vår

Så var man hemma igen. Har snart varit hemma i en vecka och jetlagen börjar lägga sig nu. Alltid jobbigt de första dagarna. Skönt för magen att få ordentligt med fibrer och mackor! Har saknat gott bröd. Fast maten är helt ok i Kina. Men i torsdags så åt vi på en liten restaurang i hutongerna, ingen pratade engelska och menyn var bara på kinesiska utan bilder. Så vi gick in i själva restaurangen och pekade på mat som olika gäster hade och sa vad vi ville ha! (med lyckat resultat). Vi satt ute i solen och de tyckte vi var konstiga som inte ville in i skuggan. Vi åt och bland annat en rätt med potatis och vad vi trodde var någon slags grönsak, aubergine eller något. Men det var lite prickigt... så vi frågade vad det var och det visade sig vara välkokt hönsskinn! Då åt vi inte mer av den rätten (trots att vi innan tyckte den var god). Jag som inte ens äter skinnet på grillad kyckling!

Har fyllt på med en hel del nyheter i butiken, bland annat många olika snygga kedjor! Runda, fyrkantiga, hjärtformade, blomformade mm mm. Snyggt silverpläterade... Ska lägga upp dem i webshopen snart. Imorgon ska jag och A planera inför sommarens läger och även inför höstens Kreativa Mässa. Vi har fortfarande platser kvar till andra lägerperioden... Det kommer att bli superkul! Idag har jag även beställt Coiling Gizmos så snart kommer jag att kunna ha kurs i coiling också. Roligt och annorlunda.
Härligt att komma hem till vårvädret som varit nu. Underbart! Har hunnit med lite trädgårdsarbete, fast det kändes i kroppen efteråt att man klippt träd och haft sig. Fast härligt med lite kroppsarbete och speciellt ute i solen.
Igår var det Valborg och vi firade hemma hos våra gamla grannar. Grillade och eldade och åt gott tillsammans. Sen som det oftast blir satt vi och pratade till alldeles för sent. Man saknar sina gamla grannar emellanåt...
På lördag är det mara igen. 12 timmars pärlande i trevligt sällskap. Alltid lika inspirerande. Ett bra alternativ för dig som inte kan åka iväg på lägret i sommar.
Ha det gott!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan!

Skojigt att ni verkar ha haft det bra i landet i öster! Vi ses!

mvh Sirlig Marie