onsdag, juni 06, 2007

Svenska nationaldagen!

Så var det svenska flaggans dag och vi är lediga! Solen skiner och 28 grader varmt... Kom igång lite sent eftersom jag var ute med en kompis igår. Vi har inte träffats på superlänge. Vi skulle på nåt kändisparty på Café Opera, där insläppet var fram till kl 22... Men vi satt hemma hos henne och snackade över en flaska vin alldeles för länge! Så vi kom in till Kungsan vid midnatt, precis när det stängde från jippot i Kungsan och det var hur mycket folk som helst precis överallt. Det slutade med (efter att vi suckande sett den ena kön som var längre än den andra) att vi gick runt och till slut hamnade över en meny på McDonalds! Fast vi hade supertrevligt. Vi sa att egentligen borde vi åkt till en restaurang från början och suttit och snackat hela kvällen över en portion pasta och vin. Fast det var ju en underbart varm kväll/natt. Kom hem med nattbussen vid 2 i alla fall.
Idag har jag och sonen varit inne i stan och firat nationaldagen! Vi gick från Söder och genom Gamla Stan och sen till Kungsan. Vi hann titta in i några av hans favoritaffärer också. Vi hade en urmysig dag.
Härligt med så fint väder när man är ledig. Imorgon är det arbetsdag igen och i butiken är det klockarmbandskurs. Ska bli superkul!

Inga kommentarer: