måndag, juli 09, 2007

Vi hade en...


... underbart härlig dag i regnet igår! Min dotter fyllde ju 12 år igår och vi hade en så otroligt mysig dag tillsammans. Vi åkte in till stan, parkerade bilen på söder vid Mariatorget. Eftersom det just då var uppehåll så lämnade vi jackorna i bilen... skulle vi inte gjort. Vi hann bara till slussen så började regnet... som inte slutade på hela dan sen! Fast vi hade det supermysigt ändå. Vi gick in och ut i lite affärer. Dottern shoppade lite. Bland annat ville hon till Nautica vid Slussen och handla KSSS byxor! De är tydligen väldigt inne just nu. Vanliga collegebyxor med märket på ena låret. När vi var där så var det 4 tonårstjejer till som handlade exakt samma byxor! Var inte det inne på 80-talet också? Allt verkar komma igen. Fast jag körde en helt annan stil, hade mer en bohemstil än en märkesstil. Ha ha!!! Som man såg ut så här i efterhand!!!
Vi fikade på Waynes coffee, ett av våra favvoställen. Hon tog en varm choklad med grädda OCH marsmallows. Det såg så otrolig gott ut. Själv tog jag en latte på lättmjölk! Sen en varm toast åt oss båda... 190 riksdaler gick det på... tur man inte går o fikar varje dag... Sen eftersom Lagerhaus är i samma butik så hamnade vi ju där också och bland annat investerade vi i ett prickigt paraply... Riktigt mysig att gå tillsammans under paraplyet sedan!

Nä, nu ska jag komma igång här hemma. Ska iväg till butiken idag och har den öppen i eftermiddag. Ska jobba med att få upp fler pärlor av allt det nya.

Inga kommentarer: