måndag, november 19, 2007

Nästa Kina-resa...

... är på planeringsstadiet nu. Troligtvis beställer vi biljetterna imorgon. Vi ska inte åka förrän i april, men man måste ju köpa biljetterna tidigt. De blir ju dyrare ju senare man bokar. Ser verkligen fram emot det. Vi ska iväg till pärlodlingarna bland annat och lite fabriker etc. Så till sommaren kommer det förhoppningsvis en container med massa roligt!
Vi ska även börja planera nästa års Kreativa Mässa snart. Vi kommer ha mer aktiviteter, fler utställare vilket också innebär fler roliga workshops! Jättekul. Vi kommer även att ha paketerbjudanden där hotell etc ingår hela helgen. En riktigt härlig tjejhelg! Så håll ögon och öron öppna.

Annars rullar livet på med en himlans fart just nu känns det som. Mycket att göra på jobbet och en hel del med butiken. Lyckligtvis har jag helt underbara föräldrar som hjälper mig. Det är viktigt att ha support och stöd av familjen när man har eget företag. Svårt att driva allt själv. Är precis i tagen att beställa mer tjeckiska pärlor också. Både av de handgjorda och även av strängarna. Speciellt de facetterade. Ska försöka få hem lite mer rött innan julen är över... Nä, nu måste jag gå och sova. Kvällarna har en tendens att bli alldeles för sena... Har suttit och pärlat framför tvn idag. Skönt och avkopplande, men nu är det sängen och sömn som gäller....

Inga kommentarer: