lördag, september 22, 2007

Nedräkning

Nu är det nedräkning på riktigt till mässan. Om en vecka så är vi i full gång! Full rulle idag i butiken som vanligt. Alltid lika roligt att vara i butiken och träffa alla glada kunder. Känns bara som om jag snart skulle behöva större lokal redan! Pärlorna tar plats... (speciellt när man köper in nytt hela tiden ...). Känns i alla fall enormt roligt att mässan snart går av stapeln. Pratade med Siv idag som ska ha florist-workshop. Superkul! Man kommer att få göra en bordsljuskrans i väldigt fina material. Den går dessutom att ändra efter säsong. Är själv väldigt sugen på att göra en.
Håller på och gör iordning inför mässan också. Mycket att planera för helheten,men även för min egen monter och workshops. Kommer bland annat ha workshops i lite nya tekniker och designer som kommer att komma mycket i butikerna i höst.
Jag och Anneli ska börja planera vår Kinaresa snart. Vi kommer att åka till Peking och Shanghai tidigt i vår. Bland annat åker vi direkt till pärlodlingar och fabriker. Spännande! Dessutom är det nog snart dags för Tjeckien igen. Funderar på att be dem göra lite egna designer på handgjorda glaspärlor. Gäller bara att komma på något snyggt. Har ni några idéer kom gärna med tips!
Nu är det snart kvällsdags. Hoppas vi ses på mässan nästa helg!
Kram Mia

Inga kommentarer: