söndag, januari 20, 2008

Solsken!

Vilken härlig dag det var idag. Strålande solsken. Helt underbart. Fast fåglarna kvittrar för fullt och tulpanerna håller på att komma upp i rabatten. De tror att våren redan har kommit. Vädret är verkligen lite upp och ner nu för tiden. Bara att hoppas på att sommaren i alla fall blir bättre i år.
Har inventerat i stort sett hela dagen. Jösses vad delar och pärlor det är att räkna. Men nu är det snart helt klart. Så otroligt skönt! Sen börjar det ju komma in nya produkter nu i stort sett varje vecka. Superkul! I nästa vecka hoppas jag få kedjorna och sammetstuberna till memorywiren. Sen om några veckor till så är det dags för en hel del bergskristall och annat smått och gott... ;-)
Just nu ser jag fram emot torsdagen då vi åker till Vemdalen med jobbet. Ska bli skönt med lite avkoppling i trevligt sällskap och aktiva dagar i backen. Härligt! Så på lördag är det mamma som håller ställningarna i butiken.
Har även skrivit in kursteman nu på hemsidan. Bland annat kommer jag att ha prova-på i glasfusing. Det blir så otroligt snyggt. Det är en kurs jag rekommenderar. Speciellt om ni har hållt på med smyckestillverkning ett tag så är det roligt med något nytt som dessutom är otroligt snyggt.


Ha det gott!

Inga kommentarer: