söndag, december 10, 2006

Så har vi flyttat....

... från vårt hus. Är helt slut. Lägenheten är jättefin och vi hade tur. Vi fick en evakueringslägenhet via Folksam och den ligger i Handen, som endast är ett par kilometer från där vi bor. Byggarn sa att vi KANSKE kan flytta tillbaka till huset i påsk... så det är nog lika bra att bo in sig i lägenheten. Ungarna har fått busskort eftersom de måste åka buss till skolan nu, men de gillar tanken på att ha kortet jämt, så det kanske blir svårt att vänja sig av med sedan :-) Själv är jag jättetrött efter flytten, mycket jobb, även om vi hade flyttkillar som packade och flyttade. Vi har ju inte tagit med oss allt och var tvugna att sortera och sen packa upp allt sedan... Var även tvungen att flytta med alla pärlor etc och det gjorde vi själva idag.
Kommer att få en stor leverans i slutet av veckan eller i början av nästa vecka på över 100 st olika glas pärlor från Tjeckien. Har även fått jättefina tjeckiska rocailles i olika storlekar. Ni som bor i Stockholms-trakten, titta gärna in i butiken.
Jag har haft flera kurser nu på sistone och det har varit urtrevligt, både privata kurser och i butiken. Jag drar igång butikskurserna i januari igen. Sen kommer jag att ha pärljuntor också.... Kul med lite tjejsällskap när man pärlar, eller hur?
Pärliga kramar
Mia

Inga kommentarer: