fredag, december 01, 2006

Evakuering...!!!

Suck! Pratade med byggaren som ska komma och reparera vårt hus efter vattenläckan ... enligt honom så måste vi evakuera huset och magasinera alla saker!!! Med andra ord: FLYTTA! Det kommer att ta mellan 3 till 4 månader.... Så jag har känt mig ganska låg idag... milt sagt! Dessutom så verkar det inte finnas någonstans att ta vägen! Lägenheter verkar helt kört här i närheten och att bo norr om stan när barnen går i skola här funkar ju inte alls. Så jag vet inte hur det kommer att lösa sig. Hotell kan ju bli hur dyrt som helst (och inte kul i längden) och jag vet inte hur försäkringsbolaget ställer sig till sånt. Har ringt runt idag... svårt... speciellt på en in- och utflyttningsdag... Typiskt att det skulle vara den första idag också! Men ska fortsätta ringa på måndag. Skam den som ger sig! Så pärlor och annat måste flyttas hem till mamsen och papsen och resten till butiken, så att businessen kan flyta på trots att man inte bor hemma.
Så julen blir ju helt klart annorlunda i år... Man kanske borde passa på och åka iväg när man ändå inte kan vara hemma :-))
Nä, det blir hemma hos föräldrarna och det är tur att de bor så nära oss också. Barnen lär nog vara där en hel del de närmaste månaderna...
Nä nu ska vi göra oss iordning för barnen ska till sin pappa i helgen...
Ha en trevlig första advent! (... men när kommer snön???)

Inga kommentarer: