måndag, december 11, 2006

Så otroligt trött...

... Nu kommer tröttheten efter flytt och annat diverse de senaste veckorna... Kom hem efter jobbet och fick åka med dottern till Stadium för att byta en ny fin dunjacka - jo hon lyckades få en urfin och dyr dunjacka i julklapp av sin morbror.... Inte bara att hon fick den utan hon fick den redan nu dessutom! Bra med morbröder som inte har egna barn... ;-) Vi behövde byta till en storlek större, hon växer så det knakar och det är ju kul om hon ryms i den hela vintern (förhoppningsvis nästa också!). Sen skulle vi leta svarta skor (eller röda) som de MÅSTE ha till julkonserten som de har på lördag. Mellanstadiet ska ha julkonsert tillsammans med Bachkören och Peter Harryson på lördag. Roligt! Fast dottern har ju dubbelbokat sig med avslutningsuppvisning med cheerleadingen samtidigt och det är ju inte så bra! Så nu måste mamma ringa och prata med tränaren (vilket jag bad henne göra för några veckor sedan...). På något vis trodde hon att hon skulle hinna med allt på en gång!
Sen är det ju Lucia på onsdag och då har barnen diverse luciatåg eftersom de går i musikklasser här i Haninge. Så det är bara att kliva upp vid halvsex för att skjutsa barn i ottan... Vad gör man inte för sin älsklingar :-) . Idag har jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig riktigt tidigt. Det ska bli skönt. Imorgon stundar en ny dag på jobbet, ska gå en finanskurs på eftermiddagen och det ska bli riktigt lärorikt... Hoppas man kan implementera det på privatekonomin också... *fniss*... Skulle nog inte skada, speciellt så här i juletider...

Men nu vill vi väl i alla fall ha lite kyla och snö. Julstämningen har inte riktigt kommit igång och regn är ju inte direkt något man längtar efter i december. Vädret är minst sagt lite upp och ner.
Nästa vecka kommer jag få två olika ordrar till butiken med tjeckiska glaspärlor och sen även en order från Beadalon... ska bli spännande. Har köpt några riktigt intressanta verktyg... Bland annat en snurra där man lägger ner rocaille pärlor och sen när man stoppar ner nålen så liksom hoppar pärlorna fast på den ... antar av den statiska elektrisiteten eller nåt. Väldigt spännande. Ser fram emot att göra många härligt långa halsband. Så för er som går mina kurser.... ni har att se fram emot lite roliga verktyg att testa.
Nä nu väntar John Blund på mig känner jag....
Ta hand om er i decembermörkret.

Inga kommentarer: